Pagini

vineri, 17 iulie 2009

Sunt popă, deci parazitez - partea I

Iată că stau şi contemplu următoarea situaţie: În secolul XXI, un însemnat procent din populaţia mirificei noastre tări, parazitează pe spinarea celorlalţi prin propria nesimţire şi prin ignoranţa parazitaţilor. Suntem nişte adevăraţi robi ai lui Dumnezeu, şi sclavi ai popilor. V-a trecut cumva vreodată prin minte cum se face că toţi daţi bani, de bunăvoie şi nesiliţi de nimeni, unor oameni care nu au nici un fel de calificare şi care nu ştiu ce-i aia muncă? Se pare că nu.
Ia să vedem pentru ce daţi voi bani:
- De cum vă naşteţi, parinţii vostri dau bani paraziţilor, pentru ca voi să fiţi introduşi din fragedă pruncie în cultul mincinos, sinistru şi primitv, al ipoteticului Iisus Cristos. Mai exact, parazitul şef împreună cu diaconul şi cu cei din strană invocă într-un mod repetat şi stupid zeitatea malefica din Vechiul Testament numită Yahve, iar părinţii voştri stau şi ascultă ca nişte proşti ,după care mai şi plătesc. Cred că nici dracul nu ar fi putut inventa o procesiune mai ridicolă decât asta. Ceea ce spun acolo, mai pe şleau, PreaTânţăriile, PreaPureciile şi PreaPăduchiile lor, este că voi, la numai şapte zile de la intrarea oficială în viaţă sunteţi pacatoşi şi daţi dracului, şi că puteţi fi salvaţi numai dacă experţii în tehnici paranormale, vă bagă capul în apa pe care au descântat-o timp de jumătate de oră cu nişte sintagme care descind direct din epoca de piatră. Numai să-mi zică mie unul cum că pruncul meu s-a născut păcătos (i.e. vinovat faţă de cineva) că vede el papară.
Mai apoi, nefiind satisfăcuţi cu faptul că te-au jignit într-un mod cât se poate de nesimţit acuzându-te că la numai şapte zile eşti vinovat din cauză că inexistenta ta strămoaşă numită Eva a mâncat odata un fruct dintr-un copac, neobosiţii hâţânători ai cădelniţelor îţi mai spun că nu te-ai născut liber ci că eşti robul lui Dumnezeu. Sclavia şi robia se moştenesc din tată in fiu şi din mamă în fiică, conform spuselor preasfinţilor producători de aberaţii morale. Dacă ai fi în stare să înţelegi bolboroseala defectă pe care o auzi atunci când eşti botezat, ai sări din cazanul cu apă chioară şi ai fugi cât te-ar ţine picioarele, mai abitir decât fuge dracul de tămîie.

Prin urmare:

Miluieşte Doamne cu raţiune pe robii tăi cei idioţi, si induplecă-i pe ei să-şi ţină dracului banii pe care îi muncesc în buzunare, eventual să cumpere un cărucior la copil, arata-le lor cum că nu e bine să-l plăteşti pe unul doar pentru că te jigneşte, şi pe tine, şi pe copilul tău, nu-i duce pe ei în ispita de a se lua după ceilalţi intocmai ca nişte oi gregare ce sunt, şi izbăveşte-i de sugătorii de portofel. Amin!

Dacă totuşi aveţi mentalitatea de turmă foarte persistentă, şi vreţi neapărat să celebraţi naşterea copilului, puteţi foarte bine să o faceţi acasă, fără să plătiţi pe nimeni, împreună cu rudele şi prietenii vostri. Puteţi deci să vă strângeţi acolo şi să va minunaţi de copilul vostru care s-a născut liber şi inocent, nu sclav păcătos, şi mai mult de asta, invitaţii or să vină cu cadouri pentru prunc, iar în cazul in care o să inceapă să bolborosească cuvinte neinteligibile o să fie doar din cauză ca s-au îmbătat de bucurie pentru voi, şi nicidecum ca să vă ceară bani pentru faptul că perorează inutil.




Un comentariu: