Pagini

joi, 27 august 2009

Înalt PreaCurvia Sa Teodosie

După cum putem să aflăm de aici, Înalt Prea Ipocrizia Sa, mincinosul ahtiat după posesiuni materiale, Teodosie, Arhisugătorul de bani al Tomisului, a dat cu bâta în baltă şi şi-a arătat adevărata natură spirituală, aceea de vampir care suge sângele poporului.
Păi bine măi Teo, cum să faci tu aşa ceva? Hai să-ţi predau din Evanghelia după Luca, aia pe care n-ai învăţat-o când ai făcut tu seminaru': Iată ce zice apostolul:

(Luca 12. 22-23) De aceea vă spun: Nu vă îngrijoraţi, cu privire la viaţa voastră, gândindu-vă ce veţi mânca, nici cu privire la trupul vostru, gândindu-vă cu ce vă veţi îmbrăca.
Viaţa este mai mult decât hrana, şi trupul mai mult decât îmbrăcămintea.

Se vede treabă că n-ai fost vreun mare premiant pe la seminarul teo-ilogic din moment ce ai uitat cuvintele nemuritoare ale sfântului evanghelist Luca şi te-ai dedat la poftele lumeşti. Că doar nu era să-ţi cumperi mântuire de cei 3000 de euro pe care i-ai cerut ca să comiţi infracţiuni de drept comun. Fie ca pentru tine să existe un Dumnezeu drept şi să te pedepsească în conformitate cu faptele pe care le-ai săvârşit. Amin!

Dar nu această fiinţă abjectă care preacurveşte cu creierul e problema. Cine ştie, poate a suferit de foame în copilărie şi a rămas cu traume psihice din cauza asta. Indivizi lipsiţi de principii ,care sunt goi pe dinăuntru şi care încearcă să umple acel gol cu bani şi distracţii futile sunt destui.

Problema sunt turmele de credincioşi, precum şi cele cele de necredincioşi care îl tolerează, care fac donaţii în perpetuitate acestui infractor, instituţiei pe care o reprezintă, şi care nu realizează faptul că este un simplu mafiot, el şi cu toată şleahta popească înfometată de bani. Am văzut şi un popă cu vocaţie - unul singur, care era om de treabă, iar unul singur ca să spele păcatele celorlalţi ar trebui să fie mai sfânt decât Iisus Cristos + Gheorghe Doja, ridicaţi la puterea 1000.

Tumoarea parazită reprezentată de puturoşii ordinari care nu vor să muncească trebuie operată de urgenţă. Ceea ce fac ei se numeşte înşelaciune şi se pedepseşte prin lege (în ţările civilizate, unde legea se aplică). Iată:

(escrocheria). Infractiune care face parte din grupul infractiunilor contra patrimoniului (privat sau public), prevazute in t. III, art. 215, C. pen., partea speciala si consta in inducerea in eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevarata a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasa a unei fapte adevarate, in scopul de a obtine pentru sine sau pentru altul un fals material injust.

Aceşti oameni aburesc pe alţii cu rahat transcendento-metafizic în scopul declarat de a obţine foloase materiale şi ar trebui ori să fie puşi la muncă în loc să fie numiţi preasfinţii, fericiţi, sfinţi părinţi şi altele din acestea, iar ceea ce fac ei trebuie expus ca fiind ceea ce este - escrocherie.
Cine se duce la biserică este implicit escrocat cu propriul accept, deci este o victimă a prietenilor mincinosului Teodosie, şi prin urmare un sclav retardat psihic. Cheers!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu