Pagini

marți, 8 septembrie 2009

Cretini din toate ţările, uniţi-vă!

Iată că fraţii mai catolici decât Papa ai creştinilor noştri, ortodocşi întru ignoranţă, şi-au dat în petec din nou, dar nu la noi, ci la polonezi, o altă ţară europeană cu obiceiuri arabo-saudite.

După cum putem afla de aici, aceşti vajnici apărători ai ovulelor şi ai spermatozoizilor cer pedeapsa cu închisoarea pentru cei care doresc să facă fertilizare in vitro, argumentând că cică în timpul procesului sunt distruse ovule şi astfel sufletele acelor ovule, neapucând să fie botezate se duc direct în Iad la Satana, în loc să trăiască, să crească, să se înmulţească şi să plătească cotizaţia la PreaSfânta Biserică Poloneză.
Ei stau şi se întreabă probabil de ce recurg oamenii la aceste procedee, la fel cum se întreabă ce mama dracului e aia ştiinţă şi la ce foloseşte. O să le raspund eu, deşi nu mă aud şi nici nu mă înţeleg. Oamenii recurg la fertilizare în vitro din cauza anumitor probleme medicale, care-i împiedică să facă copii pe calea cea normală, binecuvântată de Dumnezeu, dar de la care trebuie să te abţii pe cât posibil.

Problema este că aceşti polonezi încă nu au descoperit cum se tratează afecţiunile care ţin de potenţă şi de fertilitate, spre deosebire de creştinii noştri autohtoni, care nu doar cred, ci sunt convinşi că orice problemă medicală se rezolvă cu ajutorul pupatului de moaşte.

Afecţiunile legate de organele sexuale se rezolvă deci prin puparea cu evlavie de către pacient, a unui penis mumificat de sfânt. In caz că problema medicală nu se rezolvă de prima dată creştinul trebuie să fie perseverent, şi, eventual să facă un sex oral acelui sfânt penis. După cum se poate observa, sfintele organe sexuale ale mucenicilor de sex masculin sunt tari şi erecte chiar şi după moarte, ori din cauză că sunt uscate, ori din cauză că potenţa acelor mucenici este atât de mare încât transcende moartea. Orice om, dealtfel, când se uită la organele sexuale mumificate ale unui sfânt, simte cum are o erecţie, atât de mare este puterea acestor moaşte.

Prin urmare, putem vedea din nou că există două lumi pe lumea asta: Lumea credincioşilor de orice tip, îmlăştinaţi într-un perpetuu ev mediu spiritual, şi lumea oamenilor raţionali. Iar în ţările în care medievalii sunt toleraţi, se întâmplă lucruri ridicole şi periculoase. De aceea este impetuos necesar ca ridicolul ideilor susţinute de aceşti oameni să fie evidenţiat cu orice ocazie, astfel încât, măcar în secolul XXIII, când cineva va avea tupeul să-şi afirme superstiţiile imbecile, să fie întâmpinat prompt de un hohot colectiv de râs, aşa după cum se cuvine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu