Pagini

joi, 27 august 2009

Înalt PreaCurvia Sa Teodosie

După cum putem să aflăm de aici, Înalt Prea Ipocrizia Sa, mincinosul ahtiat după posesiuni materiale, Teodosie, Arhisugătorul de bani al Tomisului, a dat cu bâta în baltă şi şi-a arătat adevărata natură spirituală, aceea de vampir care suge sângele poporului.
Păi bine măi Teo, cum să faci tu aşa ceva? Hai să-ţi predau din Evanghelia după Luca, aia pe care n-ai învăţat-o când ai făcut tu seminaru': Iată ce zice apostolul:

(Luca 12. 22-23) De aceea vă spun: Nu vă îngrijoraţi, cu privire la viaţa voastră, gândindu-vă ce veţi mânca, nici cu privire la trupul vostru, gândindu-vă cu ce vă veţi îmbrăca.
Viaţa este mai mult decât hrana, şi trupul mai mult decât îmbrăcămintea.

Se vede treabă că n-ai fost vreun mare premiant pe la seminarul teo-ilogic din moment ce ai uitat cuvintele nemuritoare ale sfântului evanghelist Luca şi te-ai dedat la poftele lumeşti. Că doar nu era să-ţi cumperi mântuire de cei 3000 de euro pe care i-ai cerut ca să comiţi infracţiuni de drept comun. Fie ca pentru tine să existe un Dumnezeu drept şi să te pedepsească în conformitate cu faptele pe care le-ai săvârşit. Amin!

Dar nu această fiinţă abjectă care preacurveşte cu creierul e problema. Cine ştie, poate a suferit de foame în copilărie şi a rămas cu traume psihice din cauza asta. Indivizi lipsiţi de principii ,care sunt goi pe dinăuntru şi care încearcă să umple acel gol cu bani şi distracţii futile sunt destui.

Problema sunt turmele de credincioşi, precum şi cele cele de necredincioşi care îl tolerează, care fac donaţii în perpetuitate acestui infractor, instituţiei pe care o reprezintă, şi care nu realizează faptul că este un simplu mafiot, el şi cu toată şleahta popească înfometată de bani. Am văzut şi un popă cu vocaţie - unul singur, care era om de treabă, iar unul singur ca să spele păcatele celorlalţi ar trebui să fie mai sfânt decât Iisus Cristos + Gheorghe Doja, ridicaţi la puterea 1000.

Tumoarea parazită reprezentată de puturoşii ordinari care nu vor să muncească trebuie operată de urgenţă. Ceea ce fac ei se numeşte înşelaciune şi se pedepseşte prin lege (în ţările civilizate, unde legea se aplică). Iată:

(escrocheria). Infractiune care face parte din grupul infractiunilor contra patrimoniului (privat sau public), prevazute in t. III, art. 215, C. pen., partea speciala si consta in inducerea in eroare a unei persoane, prin prezentarea ca adevarata a unei fapte mincinoase sau ca mincinoasa a unei fapte adevarate, in scopul de a obtine pentru sine sau pentru altul un fals material injust.

Aceşti oameni aburesc pe alţii cu rahat transcendento-metafizic în scopul declarat de a obţine foloase materiale şi ar trebui ori să fie puşi la muncă în loc să fie numiţi preasfinţii, fericiţi, sfinţi părinţi şi altele din acestea, iar ceea ce fac ei trebuie expus ca fiind ceea ce este - escrocherie.
Cine se duce la biserică este implicit escrocat cu propriul accept, deci este o victimă a prietenilor mincinosului Teodosie, şi prin urmare un sclav retardat psihic. Cheers!

marți, 25 august 2009

România + drepturile omului = hate!

Blogul Asociaţiei Umaniste Române ne semnalează faptul că în România se încalcă articolul 1 din Declaraţia Drepturilor Omului: "Toate fiintele umane se nasc libere si egale în demnitate si în drepturi."

Lucruri ciudate se întâmplă în ziua de azi. Am auzit că în S.U.A. s-a dat o lege care stipulează următoarele:
Cetăţenii de origine afro-americană, (inclusiv preşedintele Obama) sunt obligaţi să sponsorizeze întâlnirile lunare ale IKA, care sunt de fapt cavalerii Klu Klux Klan-ului.
Biserica lui Fred Phelps, Westboro Baptist Church, trebuie să plătească la stat anual, o taxă din care se vor construi baruri pentru homosexuali, iar evreii americani sunt obligaţi să plătească o taxă care se va duce în buzunarele Partidului American Nazist.
În acelaşi timp, creştinilor ortodocşi din S.U.A. li s-a retras din salariu un procent astfel stabilit, încât să permită construirea unei catedrale catolice în New York. Conform legii, fanii muzicii hip-hop trebuie să cumpere cel puţin un CD al formaţiei de metal numită Slayer, iar fanii de death-metal să se ducă la două concerte de muzică country.

Legea mai dictează că din contribuţia la bugetul de stat a necolecţionarilor de timbre se vor tipări 10 noi serii de timbre, din contribuţia ecologiştilor se vor organiza câteva turnee de vânătoare prin Munţii Stâncoşi, iar taxele plătite la Stat de către membrii Comunităţii Ateiste din Austin vor fi folosite la inaugurarea unui nou post TV pentru propovăduirea religiei protestante în localitate.

Se mai vizează şi reglementarea raporturilor între cei care cred şi cei care nu cred în astrologie, în sensul că necredincioşii au obligaţia de a-şi face cel puţin o astrogramă pe an, la fel cum se reglementează şi raporturile între cei care cred că există un triunghi cu patru laturi şi cei care nu. Cei care nu cred în posibilitatea logică a acestui concept, sunt constrânşi prin lege să contruiască primul centru pentru cercetarea ştiinţifică a triunghiurilor cu patru laturi.

Vi se pare frumoasă această lege? Bineînţeles că aberaţiile extreme prezentate mai sus nu au legătură cu realitatea şi o astfel de lege nu ar trece nici măcar de un parlament al bacteriilor. Probabil câteva dintre articolele legii au provocat zâmbete, tocmai din faptul ca nimeni nu-şi poate imagina că aşa ceva se poate întâmpla. Se întâmplă totuşi, în România, ţara tuturor posibilităţilor. Ei bine, în această ţară mirifică, statul sponsorizează construcţia, repararea de biserici şi plata preoţilor, din taxele plătite la buget inclusiv de către atei.

Este o chestiune cu desăvârşire absurdă, şi primii care ar trebui să se pronunţe împotriva ei sunt credincioşii ortodocşi. În Biblie nu scrie despre atei, decât că, trebuie să păţească nişte lucruri dureroase, dar nimic legat de modul în care trebuie folosite contribuţiile lor la bugetul statului. Şi ceea ce este şi mai ciudat este că presa, care ar trebui să semnaleze orice încălcare a principiilor democratice, tace mâlc, ca şi cum ar fi ingerat o remorcă de somnifere. Nu neagă nimeni dreptul unor oameni de-a se asocia în anumite clădiri şi de a-şi manifesta anumite idei, dar este imoral ca cetăţenii ce nu aderă la acele idei să fie obligaţi de către stat să sponsorizeze construcţia de noi locaţii pentru aceste evenimente, şi să sponsorizeze promovarea acelor idei prin şcoli. Sunt imorali toţi cei care promovează această stare de lucruri, iar cei care o cunosc, şi nu iau poziţie împotriva ei, sunt ignoranţi faţă de principiile democraţiei, ca să nu mai menţionez şi alte lucruri faţă de care sunt la fel de ignoranţi.

Eu nu pot să mărturisesc, decât că sunt adept al ideii conform căreia în urma experimentelor genetice efectuate pe porci, se vor putea crea în laborator porci zburători, şi, în acest sens, solicit guvernului o ordonanţă de urgenţă prin care să se aloce de la buget o sumă infimă din PIB, special pentru cercetarea porcilor zburători, şi pentru reunirea celorlalţi ca mine, în grupuri de discuţie în care să dezbatem această idee.


Ce să mai spui despre aceşti religioşi, cărora nu le ajunge faptul că o să fim torturaţi pentru eternitate în Iad, ne mai şi fac de bani în viaţa curentă, ceea ce doar vine să adauge la consistenţa faptului că moralitatea creştină este un mit care a fost desfiinţat de mult, dar persistă în acelaşi fel în care persistă şi religia ortodox-mincinoasă deşi e demonstrată ca fiind falsă.

luni, 24 august 2009

Poezie

Somnoroase creierele

de Mihai Ateiescu


Somnoroase creierele
Prin biserici se adună,
S-aşază pe scăunele -
Noapte bună!

Doar credinţele suspină,
Pe când logica lor tace;
Dorm şi neuronii-n tihnă -
Dorm în pace!

Trece preotul la strană
Credincioşii să îi culce,
Iar icoanele imprimă -
Somnul dulce!

Peste-a minţii anestezie
Se ridică o minciună,
Totu-i vis si nerozie -
Noapte bună!

marți, 18 august 2009

Masochism creştin - ortodox

Creştinismul este o ideologie defectă, care promovează umilinţa, naivitatea, şi interdicţia judecăţilor morale. Cică să nu judeci pe aproapele tău. Aproapele tău poate să vină să te fure, să te lovească, să te violeze şi să te abuzeze, iar tu nu trebuie să-l judeci. Aceasta este reţeta perfectă pentru implementarea sclaviei, tocmai de aceea a fost adoptată ca religie oficială a Imperiului Roman şi tocmai din acest motiv, actualii stăpâni de sclavi ţin atât de mult la menţinerea acestei religii.

Personajul central al creştinismului, idolul, "modelul suprem de comportament" - Iisus Cristos, este un individ ipotetic, care nu deţine nici un fel de proprietate şi îi sfătuieşte pe toţi discipolii lui să facă la fel, argumentând că păsările cerului nu au proprietăţi şi cu toate acestea trăiesc, bineînţeles o analogie stupidă. Modalitatea principală de a acţiona este refuzul total de-a întreprinde orice fel de acţiune. Mitul lui Iisus ne arată cam ce ar trebui să facem noi în această viaţă: să ne lăsăm bătuţi, umiliţi, crucificaţi, şi ucişi, indiferent de faptul că am fi vinovaţi cu ceva faţă de cineva.

Majesticele învăţături creştine care nu pot fi inspirate decât din creierul defect al unui psihopat masochist, promovează ca valori demne de acceptat şi respectat, următoarele:
- lipsa totală de reacţie la orice abuz sau violenţă la care eşti supus.
- concepţia conform căreia această viaţă, singura pe care o avem, este lipsită de orice importanţă.
- sărăcia lucie şi desfiinţarea dreptului la proprietate

Sclavagismul se potriveşte cu ideologia creştină exact în aceeaşi manieră în care banana lui Ray Confort se potriveşte cu forma gurii credincioşilor:



Creştinismul nu promovează toleranţa şi iubirea, ci splălarea creierului credincioşilor în aşa fel încât aceştia să nu se revolte şi să nu pună în discuţie deciziile stăpânilor de sclavi. Intenţia clară a învăţăturilor "creştine" este de a ucide orice revoltă a celor persecutaţi de către sistem. Iar eu trebuie să joc în aceeaşi horă cu cei care au avut nenorocul să fie infestaţi cu acest virus nemernic.

Păi cu ce-am greşit, ca doar eu nu sunt creştin la cap!

duminică, 16 august 2009

Dovezi de iubire - telenovelă biblică

Cum? Dumnezeu ne iubeşte atât de mult, încât şi-a sacrificat pe singurul său fiu pentru eradicarea păcatelor noastre, şi pe noi ne doare în cot? Cum am putea fi atât de ignoranţi şi de lipsiţi de sentimente? Doar este dovada supremă de iubire.
Să nu uităm totuşi că această relaţie, şi prezentarea dovezilor de iubire, funcţionează în ambele sensuri: Iată:

Geneza 22:1 După aceste lucruri, Dumnezeu a pus la încercare pe Avraam, şi i-a zis: "Avraame!" "Iată-mă", a răspuns el.
Geneza 22:2 Dumnezeu i-a zis: "Ia pe fiul tău, pe singurul tău fiu, pe care-l iubeşti, pe Isaac; du-te în ţara Moria, şi adu-l ardere de tot acolo, pe un munte pe care ţi-l voi spune."

Parcă mi-l imaginez pe Dumnezeu, plimbandu-se prin rai, rupând petalele unei flori şi întrebându-se: Mă iubeşte, nu ma iubeşte, mă iubeşte, nu mă iubeşte... După cum ştim toţi, până la urmă, Avraam a ridicat cuţitul ca să ucidă pe fiul său Isaac, şi abia atunci a scăpat Dumnezeu de insecuritate emoţională, când a avut dovada că Avraam ar fi fost gata să-şi ucidă propriul copil pentru el.

Acuma, având in vedere că Avraam şi-a torturat psihic pruncul, pentru a da dovada de credinţă, Dumnezeu, ca să nu rămână dator faţă de specia umană, a făcut şi el un prunc, pe care l-a numit Iisus Hristos, şi care a fost creat, special pentru a fi torturat - fizic de data asta, astfel Dumnezeu manifestându-şi sentimentele faţă de oameni.

Ia să vedem acum, care este esenţa acestor comportamente. Fernando şi cu Francesca, au fiecare câte un copil, din căsătorii anterioare, şi ca în orice telenovelă, se îndrăgostesc unul de altul şi îşi jură credinţă eternă. Dar cum nici unul dintre ei nu este foarte convins de jurăminte, recurg la următarele lucruri: Fernando îi transmite Francescăi că dacă nu taie gâtul copilului ei, şi apoi îl arde în aşa fel încât să poată mirosi carnea încinsă, o va părăsi. Doar după ce o vede pe aceasta cu cuţitul ridicat, gata să comită crima, se linişteşte, spune că a glumit, şi aduce o găină de la supermarket, pentru a se face friptură din ea. Ca să nu rămână dator cu dovezile de iubire, Fernando, îl ia pe fiu-so' îl pune pe masă şi-i bate mâinile şi picioarele în cuie, după care o cheamă pe Francesca, îi arată isprava şi-i zice: Vezi ce mult te iubesc eu pe tine? Atât de mult încât mi-am bătut în cuie propriul fiu, doar pentru tine. Nu cred că se poate imagina o telenovelă mai sinistră decât asta, şi, în fapt, Biblia nu este decât o poveste sinistră despre entităţi foarte grav bolnave psihic. Să contruim câteva fabrici de medicamente pentru cei care cred că este altceva decât o lungă colecţie de anecdote horror.

Deci după cum am văzut, Sfânta Scriptură nu prea propovăduieşte oferirea de flori, bomboane şi de cadouri, decât în cazul în care cadoul reprezintă un copil torturat sau ucis. Şi aceasta "pildă" este dată de către creştini ca fiind una bună de urmat, copiilor de clasa a II-a. Astfel, acelor nefericiţi li se implementează din fragedă pruncie ideea că e corect să fi violat psihic, că este moral ca autoritatea să îţi ceară să-ţi sacrifici copiii, pentru ca apoi statul să-i abuzeze mental şi financiar prin toate modalităţile posibile şi imposibile. Religia la şcoală == fabrică de sclavi!

luni, 10 august 2009

Ce am eu cu creştinii?

Păi, în principiu nimic. Conform cu descoperirilor din genetică, diferenţa de ADN dintre un ateu şi un creştin tinde la 0, deci suntem toţi oameni. În primul rand, nu am ceva de împărţit cu creştinii, cu oamenii, ci cu religia în general, mai exact cu ideile pe care le promoveză, şi avand in vedere că trăiesc in România în secolul XXI nu o sa ma apuc acuma să spun de ce mi se pare idiot cultul morţilor la egiptenii de cum 5000 de ani, pentru simplul fapt că nu mă afectează deloc.

Dar, ca să nu se zică cumva că fac special pleading o să arăt de ce altă religie în locul creştinismului, în România secolului XXI ar fi la fel de ridicolă. Pentru că am citit ceva mitologie greacă pe când eram elev, am ales religia vechilor greci. Ei bine, dacă în loc de religia politeistă creştină bazată pe Dumnezeu, Hristos, Fecioara, apostoli, Satan, diavoli, sfinţi, îngeri, arhangheli şi multe altele, am avea religia politeistă greacă implementată în acelaşi grad, lucrurile ar cam sta aşa:

Ţara noastră ar fi împânzită de biserici cu hramuri care de care mai ciudate: Biserica din Poplaca cu hramul Preacuviosului Ares, Schitul călugărilor din Adunaţii Copăceni cu hramul neprihănitei Afrodita, Mănăstirea Cucuieţii din Vale cu hramul Cucernicului Dionysos, şi Catedrala mântuirii neamului prin veşnica închinăciune la tot sfântul panteon.
La şcoală, copiii ar învăţa că fulgerele nu sunt descărcări electrice, ci manifestari nervoase ale preamăreţului Zeus atunci când este acesta este nemulţumit de specia umana - pocăiţi-vă de urgenţă!; şi s-ar mai învăţa cum că Calea Lactee nu este o galaxie, ci reprezintă laptele ţaşnit din sânul Herei atunci când Heracles a post pus să sugă de acolo ca să devină nemuritor, iar tanti Hera şi-a dat seama.
Oamenii nu ar mai consulta cursul valutar pentru a face investiţii ci s-ar informa direct de la oracolul din Slobozia, unde preoţii ar diseca vrăbii şi alte specii de păsăret pentru a citi viitorul. Plata nu s-ar face în bani ci în orătănii de curte. Ar fi o ţară de vis în care nimeni nu s-ar mai îmbrăca provocator sau ţi-ar arăta muşchii, s-ar ruga toţi le Eros să dea cu săgeata unde trebuie, şi ca să scape de păduchi laţi, în loc să de ducă la medic, s-ar ruga la Asclepios pentru sănătate, iar la judecătorie în loc să se jure pe Biblie s-ar jura pe Iliada şi Odiseea.
În loc de sintagma "Futu-ţi Paştele mă-tii de ignorant" s-ar auzi peste tot "Futu-ţi Misterele Eleusine de ignorant!" Sfântul mucenic Prometeu, cel care ne-a dat focul, ar fi venerat peste tot ca fiind cel ce s-a sacrificat pentru propăşirea speciei umane, şi în loc de cruce atârnată la gât, ar fi în mare vogă vulturul lui Zeus (cel care îi ciugulea ficaţii lui Prometeu zilnic) atârnat, evident, cu un lanţ de gât. Acuma, având în vedere că la noi, vulturul e specie protejată, s-ar purta agăţată de lanţ o cioară decedată. Şi nimeni n-ar avea o problemă cu asta.

Părinţii credincioşi în loc să-i ameninţe pe copii că dacă sparg cana de lapte o să ajungă în Iad, îi vor ameninţa cu tortura eternă în Tartar, şi astfel măreaţa educaţia religioasă va fi înfăptuită.

Ei, spuneţi şi voi acum că nu este penibil. Pe cât de penibilă e religia creştină din punctul de vedere al vechilor greci, pe atât de penibilă este religia grecilor din punctul de vedere al creştinilor, iar din punctul de vedere al ateului ar trebui să fie amândouă, la fel de penibile, dar nu e aşa. De bine de rău, grecii aveau o zeiţă a înţelepciunii, numită Atena, la care puteai să te rogi pentru mai multă minte, şi nu promovau ignoranţa crasă prin sintagme de genul "crede şi nu cerceta". Ca să nu mai spun de altele. Cert este că practicile de acum 2500 de ani, pe care grecii le practicau din lipsa microscopului şi a telescopului se practică şi în prezent, la scara larga, în prezenţa ubicuă a microscopului şi a telescoplui. Unii oameni sunt înţepeniţi pur şi simplu în epoca bronzului.

duminică, 9 august 2009

Ofer premiu de 1000 de euro!

Având în vedere că suntem în plină criză economică, m-am decis să fac un act creştinesc şi să-i ajut pe cei care sunt mai năpăstuiţi de soartă. Prin urmare voi dona 1000 de euro primului creştin care o să-mi răspundă la dilema de mai jos. Doar primul care răspunde primeşte, deoarece n-am atâtea mii de euro, ca să dau la toţi creştinii din ţara asta. Dacă aveam îmi deschideam imediat un institut de cercetare.

Iată şi chestiunea pe care nu pot eu s-o înţeleg:

Conform teologiei creştine Dumnezeu este omniscient şi are capacitatea de-a lua decizii, sau altfel zis are liber arbitru. Problema este că dacă Dumnezeu este omniscient, el cunoaşte trecutul, prezentul şi viitorul, şi, prin urmare cunoaşte tot ceea ce a făcut, face, şi va face el. Dar, dacă el ştie dinainte ce va face, rezultă că nu se poate răzgândi sub nici o formă, deoarece, dacă s-ar răzgândi, ar însemna că lucrurile nu s-au mai petrecut aşa cum stia el că s-au petrecut.
Exemplificare: Să zicem că Adam cu Eva au mâncat din pomul cunoştinţei iar Dumnezeu e pus în faţa unei decizii: să-i ierte sau să-i izgonească din Rai. Dacă în urma unui exces de toleranţă, neobişnuit pentru el, i-ar ierta, ar însemna că nu mai este omniscient, deoarece el ştia că de fapt i-a izgonit. Rezultă că nu poate decât să se comporte conform cu linia faptelor conţinută de propria lui omniscienţă, care implică faptul că este determinat în proporţie de 100%, deci nu are capacitatea de-a lua decizii. De fapt omniscienţa oricui, implică faptul că orice este determinat în mod absolut. Aştept răspuns.


Acuma, eu sunt un materialist determinist, şi din punctul meu de vedere ceea ce e scris mai sus e un nonsens total, inclusiv noţiunile de omniscienţă şi liber arbitru, dar aceasta nu este o întrebare pentru mine.
Mai ţin să menţionez că sunt un om care îmi respect cuvântul şi că dacă rezolvă cineva paradoxul va primi premiul. Inutil să spun că până acuma nu l-a rezolvat nimeni, dar, dacă ai credinţă destulă poţi muta munţii din loc, vorba lui Cristos. Comentariile off-topic, cele care conţin cuvinte obscene, şi apelurile la ignoranţă vor fi şterse.

Succes!

P. S. Acesta este un post rezervat credincioşilor. Aşa că o să îi rog pe colegii de apostazie să se abţină de la comentarii.

vineri, 7 august 2009

Minune dumnezeiască - erecţie în comă alcoolică

Că toiagu se preface în şarpe, că Moise a despărţit marea în două, că Hristos a înviat din morţi, că Fecioara a născut virgină, treacă meargă, mai e posibil, dar pe asta cu erecţia nu pot să o cred sub nici o formă. De bună seamă că este cea mai mare minune dumnezeiască înregistrată vreodată. Iată istoria pe scurt:

Geneza 19:30 Lot a ieşit din Ţoar şi a rămas pe munte, cu cele două fete ale lui [...]
Geneza 19:31 Cea mai mare a zis celei mai tinere: [...] nu mai este nici un bărbat în ţinutul acesta, ca să intre la noi, după obiceiul tuturor ţărilor.
Geneza 19:32 Vino, să punem pe tatăl nostru să bea vin, şi să ne culcăm cu el, ca să ne păstrăm sămânţa prin tatăl nostru."
Geneza 19:33 Au făcut dar pe tatăl lor de a băut vin în noaptea aceea; şi cea mai mare s-a dus şi s-a culcat cu tatăl ei. El n-a băgat de seamă nici când s-a culcat ea, nici când s-a sculat.

Inutil să spun că la fel face şi a doua, şi rămâne însărcinată, după care nasc fiecare câte un fiu. Voi, cei care sunteţi masculi ca mine, şi care apreciaţi la fel ca personajul nostru, Lot, calităţile binefăcătoare ale băuturilor alcoolice, trebuie să ştiţi care e probabilitatea de-a avea o erecţie în momentul în care eşti atât de mangă, încât nu-ţi mai cunoşti propriile rude de gradul I. Este chiar mai mică decât probabilitatea existenţei lui Dumnezeu. Singura explicaţie ştiintifică pe care aş putea găsi-o acum, este că fata cea mare a lui Lot, s-a dat de 3 ori peste cap şi s-a prefăcut într-o maşină a timpului, cea mică a călătorit cu maşina până în secolul XXI, unde a cumpărat toată Viagra dintr-o farmacie, apoi, s-a întors înapoi în timp, au pisat toată Viagra şi au pus-o în butoaiele de vin pe care a trebuit să le bea tovarăşul Lot.

Dar, din cauză că explicaţia ştiinţifică e puţin plauzibilă, prefer să cred că a fost minune de la Dumnezeu. Deci vă daţi seama, omul era atât de rupt, încât nici nu a simţit că întreţinea relaţii sexuale cu fiică-sa, dar de putut, a putut să le întreţină. Mare minune Dom'le! Lăsând asta la o parte, să observăm încă odată prin citirea Sfintei Scripturi, cât de nenorocite şi meschine sunt femeile astea: l-au abuzat sexual, mai exact l-au violat pe bietul om care trăsese puţin la măsea, comiţând în acest timp şi incest. Păi nu a avut el dreptate în Geneza 19:8 când le dă sodomiţilor să facă ce vor cu ele? Observaţi cum Sfânta Scriptură ţine să accentueze faptul că "El n-a băgat de seamă nici când s-a culcat ea, nici când s-a sculat". Deci e clar că el n-avea nici o vină. Femeile astea sunt de vină întodeauna. Nu degeaba au fost persecutate secole de-a rândul, de către oamenii religioşi şi drepţi, şi le-au fost refuzate majoritatea drepturilor, pentru că ştiau ei din scriptură ce se întâmplă atunci când laşi femeile de capul lor.


miercuri, 5 august 2009

Cadavrele umblătoare şi puterile lor

Cine crede că odată ce ai murit eşti mort, se înşeală. Nu numai că aşa ne spun creştinii, dar avem şi exemplul Sfintei Parascheva, care a călătorit după moarte mai mult decât a putut să o facă în timp ce trăia.

Istoric: După ce a decedat, a stat ceva timp împământată la Epivat (azi - Selim Paşa, Turcia), pe malul mării. Unde cică n-a stat prea mult că au gasit-o, despământat-o şi au dus-o în biserica din localitate. Nici acolo n-a apucat să se odihnească destul, deoarece a fost dusă în scurt timp la Târnovo. Odihna presupusă veşnica, a fost de scurtă durată aici, deoarece turcii au cucerit Bulgaria, au pus mâna pe sfântă şi au trimis-o lui Mircea cel Bătrân. La numai trei ani, s-au răzgândit, au luat-o de la Mircea, şi au trimis-o în Serbia la Belgrad. Turcii, având se pare un obieci prost, au cucerit apoi Serbia, şi, nici nu vă vine să credeţi au luat trupul sfintei şi l-au dus la Constantinopol în palatul sultanului. De acolo, neodihnitele oase, au fost cumpărate de către Patriarhia Constantinopolului pentru suma infimă de 12000 de ducaţi şi mutate în catedrala lor. Se pare că pe vremea aceea aveau bani, nu de alta, dar la scurt timp s-au trezit că au datorii foarte mari la Poarta Otomană, pe care le-a plătit poporul român, pe mai mulţi ani, prin persoana lui Vasile Lupu, bineînţeles contra moaştelor sfintei, care au fost aduse chiar la noi la Iaşi.

Să mai zică cineva că teoria evoluţiei nu e adevărată. Iată cum Vasile Lupu, din lup, s-a transformat în căţel, mai exact căţelul lui Pavlov, dresat să saliveze la vederea oaselor sfintei Parascheva. Trist este ca Vasile a trăit acum 500 de ani, iar creştinii nostri din ziua de azi fac trafic de hoituri în continuare. Cel mai bine ar fi să se legifereze plimbarea cadavrelor prin ţară şi dintr-o tară în alta, şi să se instituie piaţa liberă şi bursa de moaşte. Păi ce, noi să fim în secolul XXI e.n. mai proşti decât egiptenii din secolul XXI, dar î.e.n ? Doar ăia să aibă cultul mumiilor?

Mai ales că mumiile sunt mari producătoare de minuni. O minune se petrece atunci când legile fizicii, chimiei şi biologiei sunt suspendate, nu mai funcţionează. Ceea ce mă nelinişteşte pe mine este că preoţimea e foarte egoistă şi nu vrea să le doneze prin marea ei milostivenie întregii specii umane, ca să profităm toţi de pe urma lor, aşa cum de fapt vrea Dumnezeu, că de asta le-a lăsat pe pămînt.

Numai gândiţi-vă câte probleme s-ar putea rezolva cu ajutorul moaştelor:
Am putea elimina problema foametei, folosind radiusul şi cubitusul Sfântului Nicolae ca să înmulţim peştii şi pâinile.
Cu metatarsienele Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava i-am face fericiţi pe toţi alcoolicii transformînd apa în vin.
Am vindeca impotenţa cu sfintele testicule ale Apostolului Andrei, cancerul, cu tălpile mai sus numitei Parascheva iar leucemia cu măduva din vertebrele Sfinţilor Dasie şi Epictet.
Dacă în LHC ni s-ar permite folsirea de intestine şi creiere de sfinţi, oamenii de ştiintă ar reuşi să oprească fotonul pe loc şi să acelereze electronii la viteza 10 c.
S-ar inventa imediat warp drive-ul cu propulsie bazată pe icoane plângătoare , teleportarea prin pupatul în fund a Sfîntului Ioan Gură de Aur, microprocesorul la 1000 de zettahertzi prevăzut cu quad core de femur pisat şi maşina timpului cu carburant de rahat sfinţit.

Singurul impediment este faptul că popii ăştia ţin moaştele doar pentru ei. Am mai spus eu că sunt antiprogresişti.

Sclavele lui Dumnezeu

Geneza 3:13 Şi Domnul Dumnezeu a zis femeii: "Ce ai făcut?" Femeia a răspuns: "Şarpele m-a amăgit, şi am mâncat din pom."

(Din cauza asta, Dumnezeu devine foarte nervos aici şi...)

Geneza 3:16 Femeii i-a zis: "Voi mări foarte mult suferinţa şi însărcinarea ta; cu durere vei naşte copii, şi dorinţele tale se vor ţine după bărbatul tău, iar el va stăpâni peste tine."
---------------------------------------------------------------------------
Bun. Dragele mele colege de specie, şi mai ales cele dintre voi care sunt credincioase, vă recomand ca în momentul în care vă apucă durerile mai sus numite, să nu vă mai văitaţi, pentru că acestea sunt un dar dumnezeiesc. Probabil că înainte de-a vă face acest cadou, Dumnezeu a făcut şi puţin advertising:

Dureri la naştere -
Doar pentru tine.
Pentru că le meriţi!
Pentru că eşti specială!

Cum să primeşti ceva de la Domnul Dumnezeul tău, care te iubeşte, by the way, şi să te vaieţi din cauza asta. Păi e blasfemie, erezie nici mai mult nici mai puţin. Taci şi suportă! Ceea ce n-am înţeles niciodată, este cum se face că, chipurile, a fost unul, Iisus Cristos, care s-a sacrificat pentru a şterge din cazierul speciei umane păcatul originar, dar femeile tot au rămas cu acest dar dumnezeiesc.
Acum, pentru că Dumnezeu e foarte darnic, nu s-a limitat la atât. A mai lăsat şi ca bărbatul să stăpânească peste femeie. Această micuţă propoziţie a reprezentat secole de-a rîndul principalul suport pentru persecuţia femeilor, pentru ideologia misoginistă şi încă mai este şi în prezent.

Mă uit cu consternare la femeile care îngroaşă rândurile credincioşilor reprezentând un procent majoritar în rândul lor, iliterate fiind în ceea ce priveşte biblia, şi ignorante vis-a vis de următoarele fapte:

Prima ţară care a acordat drept de vot femeilor, a fost Noua Zeelandă, abia în 1893.
În Marea Britanie, femeile cu vârsta minimă de 30 de ani au primit drept de vot în 1918 în urma unei campanii de lungă durată, iniţiată de către John Stuart Mill, filozof şi ateist - deci apostol a lui Anticrist. Abia după cel de-al doilea război majoritatea tărilor au recunoscut femeilor dreptul de vot ca urmare a mişcării raţionaliste şi a campaniilor umaniste, nu a bigoţilor misogini religioşi.
Dacă ar fi după capul acestora, s-ar face cu femeile ce s-a făcut timp de 2000 de ani; ar fi lipsite la dreptul de-a beneficia de educaţie, de carieră, de dreptul de proprietate, de dreptul de decizie asupra propriului trup, dreptul de-a se implica în viaţa politică, etc.

În momentul în care voi mai auzi pe vreuna susţinând ideologia misogin-imoral-mincinoasă numită creştinism, care le-a persecutat atâta timp, nu cred că voi mai putea să spun decat că o merită pe deplin, că îmi este inferioară, şi conform ideologiei pe care o susţine trebuie să facă ceea ce spun eu, pentru simplul fapt că eu deţin testicule şi ea nu. Iar ceea ce spun eu este asta: Renunţă la superstiţiile idioate pe care le susţii, care te denigrează şi te lipsesc de demnitate, altminteri am să consider că eşti masochistă, că îţi place să fii persecutată şi prin urmare o să te bat cu Sfanta Scriptură în cap până înveţi că toate aberaţiile care sunt scrise acolo sunt antiumane şi imorale.

luni, 3 august 2009

Cu neuronii încrucişaţi

În fiecare zi lucrătoare trebuie să trec pe lângă o biserică. Şi cand trec eu pe acolo nu pot să nu observ credincioşii agitandu-şi mâinile prin aer. Prima data am crezut că alungau muştele cu acele gesturi, dar am trăit ca să descopăr că ei de fapt simbolizează un vechi instrument de tortură din epoca bronzului, numit cruce.
Şi de ce fac asta? Că cică Cristos a murit pe cruce. Bine că pe vremea aia nu aveau scaun electric, că i-aş fi văzut apoi pe toţi credincioşii mimând scaunul şi prin urmare aşezându-se în poziţia de pe WC. Dacă l-ar fi otrăvit, ar fi trebuit să văd oamenii trecând pe lângă biserică şi vomitându-şi intestinele în timp ce se zvârcolesc. Dacă s-ar fi folosit una dintre tehnicile preferate ale Preasfintei si Multpreaneprihănitei Inchiziţii, numită strappado, i-aş fi văzut pe credincioşi făcând bungee jumping de pe biserică. Şi în sfârşit dacă despre inexistentul Cristos s-ar fi spus că a fost executat la rug, gen Giordano Bruno, tot creştinul ar fi trebuit să scoata bricheta şi să-şi dea foc la pantaloni, in memoriam.

Ce poate să fie mai sinistru decât veneraţia unui instrument de tortură? Ce e in capul acestor oameni? Evident, nimic. Că dacă era ceva, poate se întrebau şi ei: "Dar noi ce facem de fapt aici?"
Şi chestiunea tristă este că dacă le dai o cruce, de îndată incep sa ţi-o pupe. Să mai pupe ei dacă tot le place, mitraliera, ghilotina, camera de gazare şi altele din aceeaşi categorie.
Măcar dacă ar proslăvi învăţăturile acestui Cristos, alea care nu sunt distructive, tot ar mai fi moral decât treaba cu instrumentul de tortură - execuţie. Bineînţeles că nici unul nu le ia de bune. Dacă le-ar lua, ar trebui să aibă un fel de relaţie personală cu acest Cristos, nu una în văzul lumii, şi să nu-şi mai arate cu ostentaţie apetenţa pentru cultul morţii, al torturii fizice şi psihice.

Eu unul nu pot decât să promovez obiectele de cult ale raţionaliştilor, care sunt foaia şi pixul. Aşa că, de câte ori oi trece pe lângă biserică şi voi vedea creştinii mimând crucea, eu voi ridica degetul mijlociu, ca să le simbolizez pixul.


Matematică creştin - ortodoxă pentru clasa I

  • 1 + 2 = 4. Crede şi nu cerceta!
  • Ca să afli cât face 2 + 3, trebuie sa-ţi deschizi sufletul, să crezi cu toată puterea că face 9, să te rogi cu ardoare şi să fi sincer, şi atunci, 9 ţi se va revela ca fiind suma dintre 2 şi 3.
  • Conform ipse dixit, teoria evoluţiei e greşită, rezultă că 5 + 2 = 1.
  • Odată aşteptam autobuzul, şi pentru că nu venea, am început să mă rog ca 1 şi cu 2 să facă 4. Ghici ce!? Am mai stat puţin şi a venit autobuzul. Rezultă că 1 + 2 = 4.
  • 1 + 2 = 3 ... Erezie!!! Apostazie!!! Luaţi-l de aici şi omorâţi-l cu pietre sau ardeţi-l pe rug.
  • Sunt 50% şanse ca 2 + 2 să facă 8 şi 50% şanse să nu facă 8. În orice caz, noi ştim că dacă 2 + 2 face într-adevăr 8 şi tu nu crezi că face atâta, vei fi torturat pentru eternitate. Prin urmare este mult mai avantajos să crezi că 2 + 2 = 8 deoarece astfel poţi scăpa de eventuala tortură eternă.
  • În Biblie scrie că 6 + 2 = 3, înseamnă deci că e adevărat.
  • Majoritatea oamenilor cred că 3 + 3 face 2, ţie de ce iţi e greu s-o crezi?
  • Avem că 1 + 2 = 4. Dacă scădem 2 din ambii membri rezultă că 1 + 0 = 2. Acum adunăm 3 la ambii membri şi ne dă că 1 + 3 = 5, din care scădem 1 tot din ambele părţi şi ajungem la rezultatul conform căruia 1+ 2 = 4. quod erat demonstradum!
  • Tu nu poţi să-mi demonstrezi că 1 + 1 nu este egal cu 3; rezultă în mod logic că 1 + 1 = 3.
  • Dacă nu vrei să crezi ca noi că 5 + 1 = 2, ne supărăm şi nu mai vorbim cu tine!
  • Am avut o experienţă mistică în care mi s-au arătat 4 şi cu 7. Cei doi împreună făceau 3.
Stau, mă uit la aceste schimonosiri ale circuitelor neuronale, şi mă întreb de ce puse în forma asta mă amuză iar cînd le văd performate de credincioşi live, nu mi se pare amuzant deloc. Asemenea inepţii provoacă râsul în absolut orice situaţie în afară de aceea în care e vorba de religie. Probabil că nimeni nu s-ar alarma dacă 3% din populaţie le-ar comite ocazional; în momentul în care majoritatea populaţiei se scaldă în mocirla iraţionalităţii este ceva grav; cred că din cauza asta amuzamentul se transformă în frustrare. Şi mai gravă este toleranţa faţă de ele a celor care le sesizează, dar nu spun nimic. Cum să te uiţi impasibil la un om care are creierul şlefuit în aşa fel încât să se abereze în asemnea hal şi să ţi se pară că e ok? Nu e ok. Să le recomandăm călduros nişte ajutor profesionist ori de câte ori o comit. Altminteri cine ştie cum o să ajungă preşedinte arhanghelul Mihail, iar pe post de guvern cei 12 apostoli. De la Vadim şi Gigi parlamentari europeni şi până la ce-am spus eu nu e vreo mare distanţă.

sâmbătă, 1 august 2009

Copiii învaţă lucruri trăsnite

Într-o anume declaraţie, Ministrul Educaţiei şi Cercetării, Dna Andronescu a spus că dogma religioasă trebuie predată în şcoli, deoarece D-ei nu vrea să scoată de pe băncile şcolii - "barbari şcoliţi". Chiar, serios vorbind acum, ce rost are ca un sistem educaţional să producă nişte barbari mai mult sau mai puţin şcoliţi, de genul lui Mihai Eminescu, Albert Einstein, Charles Darwin, Niels Bohr sau Steven Weinberg?
Mult mai bine este să-l ai pe Adolf Hitler, al cărui antisemitism este doar doctrina preasfinţiei sale Martin Luther, sau pe tovarăşul Stalin, şcolit în mod civilizat la seminarul teologic.

Şi acum iată cu ce mostre de civilizaţie ne vor delecta actualii elevi şi viitorii votanţi ai scumpei noastre ţări în vreo 10-15 ani:

Scrie la Genesa cap 2 ver 7 ca Omul a fost facut din tarana si D-zeu i-a dat suflare de viata... ce e asa greu de crezut?
----
Toate animalele au fost ierbivore dupa care unele dintre ele aud evenit carnivore in urma pacatului stramosesc!
----
Societatea civiliazata de astazi se datoreasa in exclusivitate invataturilor Noului Testament boule
----
Exista atomi, celule, microbi?
Eu cred ca nu. În cartea Facerii nu e nimic despre acest lucru.
Asa-zisele descoperiri ale stiintei sunt mai degraba minunile mincinoase ale proorocului mincinos din Cartea Apocalipsei
----
Ori crezi in spermatozoizi ori in Dumnezeu. Daca Dumnezeu exista, nu are nevoie de orgasme ca sa faca spermatozoizii sa inainteze.
----
Ehh...daca ai fi putin mai destept si ai studia Biblia si genetica ai vedea ca pacatele parintilor se transmit copiilor pana la al saptelea neam ! E o chestia documentata stiintific , se transmite prin ADN,etc...
----
Tu nu întelegi ca noi nu trebuie sa credem în Dumnezeu ci sa ajungem sa-L cunoastem si credintele false, inclusiv cea în stiinta/medicina, sunt o piedica.
----
Părinte, cum se face epilepsia?
- Unele femei care o duc rău cu bărbaţii lor au prostul obicei să spună: "al dracului să fie copilul pe care l-oi naşte". Intră diavolul în copil după cum a spus mama şi se naşte epileptic. Epilepsia este o boală drăcească, mai este cunoscută în popor de "boala copilului"
----
Logica si bunul simt ne spun ca exista viata dupa moarte. Altfel de ce ar exista moartea?
----
Voi, cei care aparati stiinta, sunteti apostoli ai lui Antihrist.

şi lista continuă aici:

Vi se pare amuzant? E amuzant pe dracu! Ia gândiţi-vă că unul dintre ăştia e copilul vostru, să vedeţi ce repede vă dipare rânjetul de pe buze. Da, ştiu ce o să spuneţi... copilului meu nu o să i se întâmple asta. Gândiţi-vă atunci că ai voştri copii ateişti o să fie excluşi din grupul majoritarilor spălaţi pe creier. Gândiţi-vă că în câţiva ani, aceşti indivizi o să ajungă majori şi o să ia decizii în viaţa socială şi politică pe care voi va trebui să le respectaţi. Şi nu în ultimul rând trebuie să vă gândiţi că zilnic, nişte copii nevinovaţi sunt minţiţi cu neruşinare şi îndoctrinaţi cu imbecilisme din epoca bronzului, pe cheltuiala voastră. Ceea ce este imoral, şi sunt imorali toţi cei care nu iau poziţie faţă de această situaţie nefericită.

Măcar semnaţi şi voi scrisoarea asta